За целото семејство

HiPP Babysanft е соодветен за целото семејство. Кожата на поголемите деца и на возрасните вообичаено е поцврста и поотпорна од бебешката кожа, но сепак има потреба од заштита исто како и кожата на најмалите. Ќе го најдете најдоброто што имаме да ви го понудиме во HiPP Babysanft производите, и затоа е исто прв избор и за возрасните.

Неколку препораки

HiPP Babysanft Беби шампон и Шампон за лесно расчешлување

 • Беби шампон за возрасни со сув и чувствителен скалп
 • Шампон за лесно расчешлување –без заплеткување, соодветен за подолга коса

 

HiPP Babysanft Млечен лосион

 • Ја прави вашата кожа бебешки мазна
 • Богата влажност за лице и тело

 

HiPP Babysanft крем за нега

 • За нега на кожа која е често исложена на сув воздух
 • Ја прави грубата кожа бебешки мека
 • Идеален за груби раце

  

HiPP Babysanft Гел за миење коса и тело

 • Чисти нежно
 • За секојдневно миење раце
 • Соодветен и како гел за туширање

 

HiPP Babysanft Влажни марамици

 • Идеални за целото семејство кога не се дома, за брзо чистење на рацете и лицето