Skip to main content

HiPP Млечни каши со Пребиотик

Различните HiPP Млечни каши со Пребиотик содржат пребиотски диететски влакна (ГОС*) кои се наоѓаат во мајчиното млеко и се поддршка за здрава цревна флора. 

Како и за сите наши HiPP Млечни каши, како подлога користиме последователна формула, која одговара на потребите на бебињата. За добро здравје на Вашето бебе, последователната формула ги содржи сите важни витамини и минерали, како и омега-3 масни киселини(АЛА) за мозок и нервни клетки. 

HiPP Млечните каши со Пребиотик се идеални во комбинација со нашите HiPP Combiotic® млечни формули.

*Галакто-олигосахариди-добиени од лактоза

пронајдени производи: {{ countAllLabel }}