Новата HiPP Детска апликација

Нурнете се во светот на авантурите на HiPPiS со бесплатната HiPP детска апликација: откријте 8 едукативни игри за вашето дете. HiPP Детската апликација со Мајмунот Марко, Тигарот Тео, Камелеонот Кети и сите останати HiPPiS е едноставна и лесна за користење, и затоа е соодветна за мали деца. Нашата препорака е да не го оставате вашето дете само да ја игра апликацијата, туку заедно да ги откривате игрите и светот на HiPPiS. После играње најмногу од 15 минути ви препорачуваме да направите пауза – најдете одлични идеи за игри на отворено тука

Преземете ја апликацијата

HiPP Детска апликација

Новата бесплатна апликација со HiPPiS

Превземете бесплатно од