Алергии

Овде можете да научите што е важно за исхраната на вашето бебе ако има одредени ризици од алергии; која формула да се користи ако доење не е возможно и како и кога да се воведува дохрана. 

Нашиот водич ќе Ви помогне правилно да го храните бебето. 

Која дополнителна храна е правилна за моето бебе и кога да започнеме?

За време на првите четири до шест месеци, мајчино млеко и/или HiPP HA1 се апсолутно соодветни...

Како функционира HiPP-овата исхрана по фази?

Треба да се даде време на бебињата да се навикнуваат на новите храни...

Давајте разновидна храна!

Кога ќе се воведат првите оброци на дохрана чекор-по-чекор, време е за разновидност...