Нега и Заштита

Нежен крем за балансирана кожа

Од првиот ден, бебињата имаат потреба од целата ваша љубов. Дајте им ја вашата љубов и изберете соодветни производи за нега на бебешката кожа.HiPP Babysanft  производите за нега на кожа го заштитуваат вашето бебе од надворешни влијанија и му помагаат да создаде своја одбрана.  

Кога и колку често треба да се користи крем?

Можете да нанесувате крем на лице и раце неколку пати дневно. Темелно нанесете го кремот на целото тело после капење.  HiPP Babysanft Млечниот лосион се нанесува лесно, брзо се апсорбира и ја враќа влажноста на чувствителната бебешка кожа.

 За поинтензивна грижа за кожата, и за деловите од телото кои се многу почесто изложени, како раце и лице, HiPP Babysanft кремот е најсоодветен. Брзо се апсорбира и оддржува рамнотежа на кожата.