Skip to main content

Оброци со месо после 4тиот месец/од 6 месец

После 4 месец  оброците од зеленчук и месо се додаваат во исхраната. Месото е важно бидејќи е богато со протеини и е најдобар извор на природно железо, кое има многу важна функција во создавањето на крвта.

пронајдени производи: {{ countAllLabel }}