Заштита на животната средина

Ние ја документираме поддршката за заштита на животната средина и одржливите акции во брокји.

Статистики за животната средина

Прочитајте за нашите достигнувања  за 2014 година тука

Придонес кон еко-балансот

HiPP е најголем призводител на органски биолошки суровини. Со нашето органско производство, ние ја заштитуваме почвата и подземните води.