Skip to main content

100% Органски сокови

HiPP-овите 100% органски сокови се направени од овошја кои зреат на сонце. Сокот од морков е пресиран директно од свежо набрани моркови. Богати се со витамин C, ниско-кисели и затоа се идеално приспособени на нежниот организам на бебињата. Соковите се идеален извор на витамини заедно со оброците за дохрана. Витаминот Ц од сокот, ја помага абсорпцијата на железо од зеленчукови и житни оброци.

пронајдени производи: {{ countAllLabel }}