Ослободени од се што не сака чувствителната кожа

Особено нежна грижа за чувствителна кожа

HiPP Babysanft е развиена за да го намали ризикот од алергија особено кај чувствителната кожа од самиот почеток. HiPP свесно не ги користи  состојките за кои се сомнева дека предизвикуваат алергии и несаканите супстанции како етерични масла, парабени, минерални масла.

Вредното органско бадемово масло ја храни и ја заштитува деликатната кожа. Можете да му верувате на HiPP Babysanft, бидејќи не содржи ништо што не е нежно за бебешката кожа.