Skip to main content

Оброци

Сите HiPP оброци содржат високо-квалитетно органско масло од репа, кое особено се препорачува за исхрана на бебиња од Истражувачкиот институт за детска исхрана бидејќи органското масло од репа го снабдува бебето со природни Омега-3 масни киселини кои се важни за здрав развој и раст на мозочни и нервни клетки.

пронајдени производи: {{ countAllLabel }}