Skip to main content

Зеленчук

Зеленчукот е идеален за почеток со дохрана најрано со наполнети 4 месеци.

Започнете пред пладневниот млечен оброк со неколку лажици и зголемувајте секој ден – за да вашето бебе полека се навикнува на новиот начин на хранење.

Вредното масло од репа во HiPP зеленчукот го снабдува вашето бебе со природни Омега-3 масни киселини, кои се важни за развојот на мозокот и нервните клетки.

пронајдени производи: {{ countAllLabel }}