HiPP и Ramstore ви подаруваат

Купувајте HiPP производи во маркетите на Ramstore приложете ја вашата Рамстор Клуб картичката и станете потенцијален добитник на подарок

повеќе информации

HiPP и Zegin ви подаруваат

Купувајте HiPP производи во аптеките на Зегин приложете ја вашата Зегин картичка и станете потенцијален добитник на подарок.

повеќе информации

HiPP и Ramstore ви подаруваат

Купувајте HiPP производи во маркетите на Ramstore приложете ја вашата Рамстор Клуб картичката и станете потенцијален добитник на подарок

повеќе информации

HiPP и Zegin ви подаруваат

Купувајте HiPP производи во аптеките на Зегин приложете ја вашата Зегин картичка и станете потенцијален добитник на подарок.

повеќе информации

HiPP и Zegin ви подаруваат

Купувајте HiPP производи во аптеките на Зегин приложете ја вашата Зегин картичка и станете потенцијален добитник на подарок.

повеќе информации

HiPP и Ramstore ви подаруваат

Купувајте HiPP производи во Ramstore маркетите, приложете ја вашата Рамстор Клуб картичка и станете потенцијален добитник на вредни подароци.

повеќе информации

HiPP Македонија изгради нов парк за децата од градинката „Наум Наумовски Борче“

Општествената одговорност отсекогаш бил носечки принцип во работењето на HiPP Македонија, а со оваа донација уште еднаш сакавме да укажеме на важноста која ја имаат најмалите за нас.

повеќе информации

HiPP Новогодишно пакетче

Израдувајте ги вашите најмили со HiPP новогодишно пакетче...

повеќе информации

HiPP и Ramstore ви подаруваат

Купувајте HiPP производи во Ramstore маркетите, приложете ја вашата Рамстор Клуб картичка и станете потенцијален добитник на вредни подароци.

повеќе информации

Што можете да направите со сите мерни лажички од кутиите со млечни формули?

Нашите HiPP мерни лажички се идеални за многу работи. Дозволете ни да ви предложиме неколку од нашите идеи за употреба да ве инспирираат да создавате.

повеќе информации

Добитници на подароци од акцијата “HiPP и Tinex” ви подаруваат!

Почитувани пријатели и потрошувачи,
Во прилог се добитниците на подароци од промотивната акција “HiPP и Tinex ви подаруваат”...

повеќе информации

HiPP и Tinex ви подаруваат

Купувајте HiPP производи во Tinex приложете ја вашата Поен+ картичка и станете потенцијален добитник на подарок

повеќе информации

Изгреби грепка и добиј подарок

Купете HiPP производи, изгребете грепка и добијте подарок.

повеќе информации

HiPP и Жито Маркети ја наградуваат Вашата лојалност

Купувајте HiPP производи во Жито Маркети, приложете ја Вашата клуб картичка и станете потенцијален добитник на вредни подароци.

повеќе информации

Направете сами HiPPiS сладолед

Дали сте во потрага по „здрав” сладолед за вашите деца кој не содржи додаден шеќер?

Известување во врска со коронавирус и Ковид-19

Ние многу внимателно ги следиме ефектите на новиот корона вирус и веднаш ќе Ве информираме за секој нов аспект што би влијаел на нашите HiPP производи.