HiPPiS Sport

Побарајте не на полиците за детска храна!

Производите HiPPiS Sport содржат поголема количина на јаглехидрати за активни деца, возрасни и спортисти. Токму затоа HiPPiS Sport производите се брз извор на енергија за активни деца и возрасни. Сите вкусови на HiPP HiPPiS Sport се произведени од 100% органски состојки и без додадени шеќери или концентрирани сокови како засладувачи.

пронајдени производи: 0