HiPPiS Smoothie

HiPPiS Смути напитоците содржат овошно пире и сок од органско потекло и немаат додадени шеќери, што ги прави идеални за деца и за возрасни. Достапни се и во комбинација од зеленчук и овошје.

пронајдени производи: 0