Известување во врска со коронавирус и Ковид-19

Pfaffenhofen, Март 2020

Брзото глобално ширење на корона вирусот предизвикува голема неизвесност кај родителите и потрошувачите.

За нашата компанија HiPP, најголем приоритет е  заштитата на нашите мали корисници и нашите потрошувачи а исто така и заштитата на нашите вработени.

Покрај оваа голема одговорност, ние многу внимателно ги следиме ефектите на новиот корона вирус и веднаш ќе Ве информираме за секој нов аспект што би влијаел на нашите HiPP производи.