Skip to main content

HiPP Органско овошје во ќесичка

Нашите HiPP HiPPiS содржат овошни пиреа, спакувани во практични ќесички. Сите состојки се внимателно избрани и строго контролирани за Вашето дете да го добие само најдоброто. 

Ќесичките се достапни во голем број различни вкусови кои може да бидат со овошје, овошје и житарки богати со јаглехидрати (спортски варијанти) и овошни „смути” пијалоци. 

HiPP HiPPiS со 100 % органско овошје се фино сомелени, не содржат додадени шеќери или концентрати од сокови и во зависност од составот може да се користат од 4 месеци натаму. Идеални се за кога сте излезени на прошетка, и може да ги давате или како закуска или како десерт.  

Јагода, Банана и јаболко

100% органско овошје, без додаден шеќер или засладувачки овошни концентрати

Секогаш HiPP.

Производите од асортиманот на HiPP не се карактеризираат само со највисоки стандарди за квалитет. Ние сакаме нашите деца да наследат свет во кој вреди да се живее и вреди да се сака, и затоа сме целосно посветени на промовирање на одржливоста и биодиверзитетот и на заштита на нашата природа и клима.

 

HiPP е многу повеќе од органско...

... затоа што ние сакаме нашите деца да наследат свет во кој вреди да се живее и вреди да се сака.

Откријте го нашиот органски свет

Повеќе од HiPP за Вашите малечки


Интерактивна игра: Каде се HiPPiS?

Кое HiPPiS другарче се крие во која кошница? Играјте и проверете ја Вашата меморија!

Играј сега


Обои ме

Само отпечатете и започнете – боењето во овие мотиви е лесно и многу забавно. Се надеваме дека и Вам ќе ви е забавно!

Дознај повеќе


Работи кои треба да ги знаете за исхраната на Вашето дете

По првиот роденден, Вашето дете влегува во нова фаза од животот. На оваа возраст, децата имаат посебни нутритивни потреби, што значи дека и нивната исхрана, ќе се промени од овој момент натаму.

Дознај повеќе


HiPP-водич со совети за јадење кај мало дете

Кога малите деца ќе почнат да се придружуваат на семејните оброци, родителите често се соочуваат со нови предизвици, како што се правилно однесување на маса и пребирливост при јадење.

Дознај повеќе


HiPP-апликација за деца

Откријте го светот на нашите HiPPiS – Ве очекуваат многу едукативни игри!

Дознај повеќе


Идеи за игри за мали деца

Дојдете и откријте голем број различни игри кои може да се играат на отворено!

Дознај повеќе