Skip to main content

Овошје

Овошјето избрано за HiPP поминува строги прецизни контроли за квалитет. Овошјето е неопходен извор на витамини, минерали и елементи во трагови за исхраната на бебињата. Овошјето на HiPP е богато со витамин C кој помага за засилување на одбраната на телото на децата. 

пронајдени производи: {{ countAllLabel }}