Мени
  • from the 4th month on
  • from the 6th month on
  • from the 8th month on

Органски житни каши

Без додаден шеќер. Без млеко.
HiPP Органските житни каши содржат важни, деликатни, органски житни снегулки без додаден шеќер. Особено се згодни за кога сакате да припремете каша по Ваш избор.