Празна тегличка? Сега има многу простор во неа за нови идеи!

Празните HiPP теглички се идеални за чување и собирање различни работи. Со празните теглички ќе си ја развиете креативноста. Кои се вашите идеи за искористување на празните теглички?

Упатство за рачна изработка

Ние ви подготвивме  неколку креативни решенија  за рачна изработка на нашите омилени идеи. Забавувајте се!

Чување на приборот за шиење

Празните HiPP теглички се идеални за чување на вашиот прибор за шиење. Ви треба само празна тегличка со капак, памук, парче ткаенина и пиштол за топол лепак...

Направете ја вашата вазна за цвеќиња

Празната HiPP тегличка може исто така да послужи како вазна за цвеќиња. За да ја декорирате ви треба лепак, поцврст конец, свилена трака...

Направете си играчка – ви го претставуваме господин Црвче Капаковски

Искористете ги капачињата од празните HiPP теглички за да направите слатка играчка за вашите најмили! Потребни ви се 60 шарени HiPP капачиња за да го оживеете господин Црвче Капаковски...

Направете сами своја игра Меморија

Направете сами своја игра Меморија користејќи ги капачињата од празните HiPP теглички. Се што ви треба се 12 капачиња и дизајните кои ги изработивме за вас.