Skip to main content
од 1 година

HiPPiS Smoothie - Овес со jаболка, банана и јагода

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)

HiPPiS Smoothie - Овес со jаболка, банана и јагода – идеален овошен десерт

  • 100% растително потекло
  • без додаден шеќер - шеќерот природно се содржи во состојките
  • за големи и мали љубители на смути
  • во практично пакување, кога сте во движење
  • вегетаријански и вегански производ
содржи 120 мл
Препорачано време за хранење Предпладне, Попладне, Помеѓу оброци
Главна состојка Јаболко, Банана, Јагода, Овес

Артикал бр.: DA84006

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPPiS Smoothie - Овес со jаболка, банана и јагода

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија