Skip to main content
од 6 месеци

HiPP Ноќна каша јаболко со овес

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

Омега-3-важни за мозокот и нервните клетки

  • без додаден шеќер - шеќерот природно се содржи во состојките
  • со адаптирано млеко - прилагодено според возраста
  • со калциум - за коски
  • со железо - за формирање на крвните елементи и когнитивниот развој
  • со јод - важен за функцијата на тироидната жлезда
  • со витамин А - за имуниот систем
  • со витамин Ц - за апсорпција на железо
  • со витамин Б1 - за енергетски метаболизам
  • со Органски житарици од цело зрно
  • содржи глутен
содржи 250 гр.
Препорачано време за хранење Наутро, Навечер
Главна состојка Јаболко, Овес, Пченица, Житарки

Артикал бр.: AL3331-04

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Ноќна каша јаболко со овес

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија