Skip to main content

Само најдоброто за Вашето бебе

Органските брокули се богати со витамин Ц и железо. Тие играат важна улога за имуниот систем и железото го олеснува формирањето на крвните елементи. Дополнително, железото содржи растителни соединенија како хлорофил и глукозинолати кои имаат антиоксидативен ефект.

Дознајте повеќе за HiPP органските зеленчукови каши