Skip to main content
од 8 месеци

HiPP Оризови колачиња со јаболко

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

  • забавна ужинка совршена за деца
  • сладост само од овошјето – со 30% помалку шеќер од останатите оризови колачиња
  • со вкус на јаболко
  • без додадени ароми
  • меки и овошни
  • со тркалезна форма, идеална за малите рачиња
  • со најдобар HiPP Органски квалитет
  • без глутен
содржи 30gr
Препорачано време за хранење Помеѓу оброци
Главна состојка Јаболко, Ориз

Артикал бр.: 3566-03

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Оризови колачиња со јаболко

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија