Skip to main content
од 8 месеци

HiPP Оризови колачиња со боровинка

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)

  • забавна ужинка совршена за деца
  • од Органски ориз, соодветен за бебиња
  • без додадени шеќери, природна сладост имаат од овошјето
  • без додадени ароми
  • меки и овошни
  • со тркалезна форма, идеална за малите рачиња
  • без глутен
содржи 100gr
Препорачано време за хранење Помеѓу оброци
Главна состојка Јаболко, Боровинка, Морков, Ориз

Артикал бр.: AL3569-03

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Оризови колачиња со боровинка

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија