Skip to main content

HiPP Млечен лосион, за нежна бебешка кожа

  • со органско бадемово масло
  • за влажност на кожата и заштита од исушување
  • брзо се впива и ја прави кожата бебешки мека
  • без парафинско масло и развиена за да се намали ризикот од појава на алергии
  • без минерални масла, парабени и ПЕГ емулгатори
  • идеален за нежна грижа на целото семејство

HiPP Babysanft - најнежна нега за осетлива кожа

Артикал бр.: DA90308

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Млечен лосион

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија