Skip to main content
од 1 година

HiPPiS Јаболко, банана, манго и кокосово млеко

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)

HiPPiS Јаболко, банана, манго и кокосово млеко

  • Органско овошно пире со кокосово млеко
  • без додаден шеќер – шеќерите се природно содржани во состојките
  • содржи глутен
  • идеално како десерт или за помеѓу оброци
  • за големи и мали 
содржи 100 гр.
Препорачано време за хранење Предпладне, Попладне, Помеѓу оброци
Главна состојка Јаболко, Банана, Манго, Овес

Артикал бр.: DA47011

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPPiS Јаболко, банана, манго и кокосово млеко

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија