Skip to main content
од 4 месеци

HiPPiS Јаболко, круша, банана

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)

HiPPiS Овошна каша од јаболко, круша и банана, во практично пакување

  • 100% Органско овошје
  • без додаден шеќер - шеќерите се природно содржани во состојките
  • состојките природно не содржат глутен
  • идеално како десерт или за помеѓу оброци
  • за мали и големи
содржи 100 г
Препорачано време за хранење Предпладне, Попладне, Помеѓу оброци
Главна состојка Јаболко, Банана, Круша

Артикал бр.: AL8520-02-U

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPPiS Јаболко, круша, банана

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија