Skip to main content
од 6 месеци

HiPP Пченка со овошје

Омега-3-важни за мозокот и нервните клетки

  • Со пребиотски влакна (Галактоолигосахариди)добиени од лактоза
  • со адаптирано млеко - прилагодено според возраста
  • со калциум - за коски
  • со железо - за формирање на крвните елементи и когнитивните развој
  • со витамин А - за имуниот систем
  • со јод - важен за функцијата на тироидната жлезда
  • со витамин Ц - за апсорпција на железо
  • со витамин Б1 - за енергетски метаболизам
  • без глутен
содржи 250 гр.
Препорачано време за хранење Наутро, Навечер
Главна состојка Јаболко, Слива, Пченка, Житарки

Артикал бр.: AL2953-03

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Пченка со овошје

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија