Skip to main content
од 4 месеци

HiPP Беби гриз

Омега-3-важни за мозокот и нервните клетки

  • Со пребиотски влакна (Галактоолигосахариди)добиени од лактоза
  • со адаптирано млеко - прилагодено според возраста
  • со калциум - за коски
  • со железо - за формирање на крвните елементи и когнитивниот развој
  • со витамин А - за имуниот систем
  • со јод - важен за функцијата на тироидната жлезда
  • со витамин Ц - за апсорпција на железо 
  • со витамин Б1 - за брз енергетски метаболизам
  • без глутен
содржи 250 гр.
Препорачано време за хранење Наутро, Навечер
Главна состојка Пченка, Ориз

Артикал бр.: AL2951-03

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Беби гриз

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија