Skip to main content
од 6 месеци

HiPP 5 Вида житарици со слива

Омега-3-важни за мозокот и нервните клетки

  • Со пребиотски влакна (Галактоолигосахариди)добиени од лактоза
  • со адаптирано млеко - прилагодено според возраста
  • со калциум - за коски
  • со железо - за формирање на крвните елементи и когнитивен развој
  • со витамин А - за имун систем
  • со јод - важен за функцијата на тироидната жлезда
  • со витамин Ц - за апсорпција на железо
  • со витамин Б1 - за енергетски метаболизам
  • содржи глутен
содржи 250 гр.
Препорачано време за хранење Наутро, Навечер
Главна состојка Слива, Пченка, Ориз, Овес, Пченица, Житарки

Артикал бр.: AL2918-03

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP 5 Вида житарици со слива

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија