Skip to main content
од 4 месеци

HiPP Беби ориз

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)

  • без додаден шеќер - шеќерот природно се содржи во состојките
  • без млеко
  • витамин Б1 - го поддржува нервниот систем
  • без додадени ароми, бои и конзерванси
  • лесно сварливи оризови снегулки од органско потекло 
  • без глутен
содржи 200 гр.
Препорачано време за хранење Наутро, На пладне, Навечер
Главна состојка Ориз

Артикал бр.: AL30402

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Беби ориз

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија