од 4 месеци

HiPP Комбинирана каша со хелда

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

Дознајте повеќе

Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)

Детали

HiPP Комбинирана каша со хелда

  • без додаден шеќер – шеќерот природно се содржи во состојките
  • без млеко
  • витамин Б1 – го поддржува нервниот систем 
  • без додадени ароми, бои и конзерванси
  • со повеќе видови житарици од органско потекло
  • не содржи глутен 
содржи 200 гр.
Препорачано време за хранење Наутро, Попладне, Навечер
Главна состојка Пченка, Овес

Артикал бр.: AL30407

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Оценки

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Комбинирана каша со хелда

Прашања и Одговори

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија