од 4 месеци

HiPP Пченка

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

Дознајте повеќе

Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)

Детали
  • без додаден шеќер - шеќерот природно се содржи во состојките
  • без млеко
  • со витамин Б1 - го поддржува нервниот систем
  • без додадени ароми, бои и конзерванси
  • лесно сварлива пченка од органско потекло
  • без глутен
содржи 200 гр.
Препорачано време за хранење Наутро, Попладне, Навечер
Главна состојка Пченка

Артикал бр.: AL2840

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Оценки

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Пченка

Прашања и Одговори

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија