Skip to main content
од 6 месеци

HiPP Морков со пченка и телешко

Омега-3-важни за мозокот и нервните клетки

HiPP Морков со пченка и телешко, целосен оброк

  • без додадена сол
  • алфа – линоленска киселина, омега-3 масна киселина, придонесува за развој на мозокот и нервното ткиво
  • без додадени ароми, бои и конзерванси
  • без глутен
содржи 190 гр.
Главна состојка Морков, Пченка, Говедско месо

Артикал бр.: 6280-01

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Морков со пченка и телешко

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија