Skip to main content
од 5 месеци

HiPP Пченка со пире од компири и мисирка

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)

Омега-3-важни за мозокот и нервните клетки

HiPP Пченка со пире од компири и мисирка

  • без додадена сол
  • алфа – линоленска киселина, омега-3 масна киселина, придонесува за развој на мозокот и нервните ткива
  • без додадени ароми, бои и конзерванси
  • без глутен
содржи 190 гр.
Препорачано време за хранење На пладне
Главна состојка Пченка, Компир, Мисиркино месо

Артикал бр.: HR6200-01

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Пченка со пире од компири и мисирка

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија