Skip to main content
од 6 месеци

HiPP Интегрални житарици со јаболко и банана

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

  • без додаден шеќер - шеќерот природно се содржи во состојките 
  • без конзерванси
  • без додадени бои и ароми
  • содржи глутен
содржи 190 гр.
Препорачано време за хранење Предпладне, Попладне, Помеѓу оброци
Главна состојка Јаболко, Банана, Овес, Пченица, Житарки

Артикал бр.: AL4803-02

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Интегрални житарици со јаболко и банана

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија