Skip to main content
од 6 месеци

HiPP Интегрални житарици со мешано овошје

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

  • без додаден шеќер - шеќерот природно се содржи во состојките 
  • без конзерванси
  • без додадени бои и ароми
  • содржи глутен
содржи 190 гр.
Препорачано време за хранење Предпладне, Попладне, Помеѓу оброци
Главна состојка Јаболко, Праска, Овес, Пченица, Житарки

Артикал бр.: AL4800-02

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Интегрални житарици со мешано овошје

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија