Skip to main content
од 4 месеци

HiPP Јаболка и праска со ориз

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

  • без додаден шеќер - шеќерот природно се содржи во состојките
  • без конзерванси
  • без додадени бои и ароми
  • без глутен
содржи 190 гр.
Препорачано време за хранење Предпладне, Попладне, Помеѓу оброци
Главна состојка Јаболко, Праска, Ориз, Овес

Артикал бр.: AL4703-02

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Јаболка и праска со ориз

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија