Skip to main content
од 4 месеци

HiPP Јаболко и грозје

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)

Овошен сок јаболко и грозје, како извор на витамини во комбинација со оброк или помеѓу оброци

  • богат со витамин Ц - го подржува имуниот систем и апсорпцијата на железо
  • 100% овошје
  • без додаден шеќер - шеќерите природно се содржат во состојките
  • без глутен
содржи 200 мл
Препорачано време за хранење Наутро, Предпладне, На пладне, Попладне, Навечер
Главна состојка Јаболко, Грозје

Артикал бр.: AL8030-U

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Јаболко и грозје

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија