Skip to main content
од 4 месеци

HiPP Слива со круша

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)

Овошен сок од слива и круша, како извор на витамини во комбинација со оброк или помеѓу оброци

  • богат со витамин Ц - го подржува имуниот систем и апсорпцијата на железо
  • без додаден шеќер - шеќерите природно се содржат во состојките 
  • без Глутен
содржи 200 мл
Препорачано време за хранење Наутро, Предпладне, На пладне, Попладне, Навечер
Главна состојка Круша, Слива

Артикал бр.: AL8043-01-U

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Слива со круша

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија