Skip to main content
од 4 месеци

HiPP Беби морков

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

  • Идеално за кога ќе се започне со дохрана
  • Богата со бета-каротен
  • Без додадена сол, содржи само природен натриум од состојките
  • Без додаден шеќер – шеќерот природно се содржи во морковите
  • Без додадени ароми, конзерванси, вештачки бои
  • Без глутен
содржи 125 гр.
Препорачано време за хранење На пладне, Попладне
Главна состојка Морков

Артикал бр.: AL4010-01-U

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Беби морков

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија