од 4 месеци

HiPP Беби тиква

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

Дознајте повеќе

Детали
  • Идеално за кога ќе се започне со дохрана
  • Без додадена сол
  • Без додадени ароми, конзерванси, вештачки бои
  • Без глутен
содржи 125 гр.
Препорачано време за хранење На пладне, Попладне
Главна состојка Тиква

Артикал бр.: AK4063

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Оценки

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Беби тиква

Прашања и Одговори

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија