од 4 месеци

HiPP Мешан зеленчук

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

Дознајте повеќе

Омега-3-важни за мозокот и нервните клетки

Детали
  • Во текот на првите недели кога ќе се започне со дохрана
  • Со алфа-линоленска киселина (Омега-3 масна киселина) која придонесува за развој на мозокот и нервното ткиво
  • Без додадена сол
  • Без додадени ароми, конзерванси, вештачки бои
  • Без глутен
содржи 125 гр.
Препорачано време за хранење На пладне, Попладне
Главна состојка Морков, Грашок, Компир

Артикал бр.: AL4013-U

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Оценки

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Мешан зеленчук

Прашања и Одговори

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија