Skip to main content

HIPP миризливи влажни марамчиња за нежна грижа (1х48 парчиња)

1. HIPP миризливи влажни марамчиња за нежна грижа (1 х 48 парчиња)

Особено пријатни за кожата и имаат пријатен мирис. Соодветни од првиот ден од животот. Нашата грижа за кожата и природата

  • без пластика
  • со вреден екстракт од органски бадем
  • толерантни за кожата
  • марамчињата и лосионот се без микропластика
  • без етерични масла, без сапун, без бои, без парабени
  • pH неутрална за кожата, без силикони

Артикал бр.: DA90031

Ја очекуваме вашата проценка!

HIPP миризливи влажни марамчиња за нежна грижа (1х48 парчиња)

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија