Skip to main content

HIPP Влажни марамчиња Soft & Pure (3х48 парчиња)

HIPP Влажни марамчиња Soft & Pure, (3 х 48 парчиња)

Најдобра толеранција на кожа, од првиот ден од животот, помеки од кога било

  • со 99,9% вода, pH неутрални за кожата и 0% парфем
  • марамчиња и лосион без микропластика
  • погодени за нега на чувствителна кожа и кожа склона кон невродерматитис
  • без сапун
  • без парфеми, етерични масла, бои, силикони и без суровини од животинско потекло

Артикал бр.: DA90024

Ја очекуваме вашата проценка!

HIPP Влажни марамчиња Soft & Pure (3х48 парчиња)

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија