Skip to main content
  • стимулира создавање на мајчино млеко
  • со анасон, коморач, ким, лимонова трева, коприва и маточина
  • без додадени ароми, бои и конзерванси
  • без глутен
  • Лесно се раствора и во топла и во студена вода
  • Препорачана доза: 2-3 чаши во текот на едно деноноќие

Артикал бр.: AL2348-01-U

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Чај за доилки

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија