Skip to main content

Овошни плочки

Децата се вистински мали истражувачи, и токму затоа HiPP овошните плочки се идеални придружници на прошетки или патувања. Шарениот изглед и веселите животинки ги претвораат HiPP овошните плочки во вистински забавен оброк.

Наша препорака: Вистински вкусна ужинка и за деца и за возрасни.

пронајдени производи: {{ countAllLabel }}

Филтер