Skip to main content

HiPP Organic

Најдобар органски квалитет за здрав развој

Постои едноставен рецепт за здрави бебиња: органска млечна формула од HiPP. Направена од скапоцено органско млеко и строго контролирани органски состојки.

Во водичот на Greenpeace „Храна без генетски инженеринг“  е означен како производ кој „се препорачува“.

пронајдени производи: {{ countAllLabel }}