Skip to main content
4+ месеци

HiPPiS Јаболко, банана и бисквити

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)

HiPPiS Јаболко и банана со бисквит, во практично пакување 

  • без додаден шеќер - шеќерите се природно содржани во состојките 
  • содржи глутен
  • идеална како десерт или за помеѓу оброци
  • за мали и големи
содржи 100 г
Препорачано време за хранење Предпладне, Попладне, Помеѓу оброци
Главна состојка Јаболко, Банана, Бисквит

Артикал бр.: AL8508-U

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPPiS Јаболко, банана и бисквити

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата

Останати производи од оваа категорија