Skip to main content
од 6 месеци

HiPP Беби бисквити

HiPP е многу повеќе од органско:

HiPP Органскиот печат гарантира највисок квалитет и ги надминува законските барања за органско производство.

  • со Органски состојки
  • со витамин Б1
  • содржат шеќер
  • од 8-ми месец се идеални за децата да се учат сами да грицкаат
  • без додадени ароми, бои и конзерванси
  • содржи глутен
содржи 150 гр.
Препорачано време за хранење Наутро, Предпладне, На пладне, Попладне, Навечер
Главна состојка Пченица, Бисквит

Артикал бр.: AL82017

Од каде доаѓаат суровините за нашите производи?

Сега можете да го истражувате потеклото на HiPP состојките

Ја очекуваме вашата проценка!

HiPP Беби бисквити

Имате ли дополнителни прашања за овој производ?

Нашиот тим ви стои на располагање за вашите прашања.

Кон контакт формата